Presentació de prototips i clausura del Programa Rural 100 a les comarques de la Segarra i el Solsonès


El passat dijous 12 de desembre es van fer les presentacions dels prototips dels emprenedors que han participat en el Programa Rural 100 a les comarques de la Segarra i el Solsonès, a l’edifici Seminari del CTFC a Solsona.

Durant aquesta presentació, nou emprenedors van exposar els seus prototips de negoci davant d’una vintena de convidats amb l’objectiu de rebre aportacions per tal de millorar i adaptar al màxim els seus projectes a la realitat del territori i a les característiques del mercat.

Una vegada finalitzades les presentacions, es va dinamitzar un debat obert entre les persones emprenedores i les assistents, en el qual es van poder respondre dubtes i fer aportacions a cadascun dels negocis.

La sessió va posar el punt i final al programa Rural 100 realitzat a ambdues comarques d’ençà que es va donar el tret de sortida al mes de maig d’enguany i on han participat una vintena d’emprenedors amb projectes molt diversos.

Entrada publicada a Blog Creo Empresa. Marcar enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>