La proposta de valor de Creoempresa gira al voltant de tres eixos fonamentals: la generació de models de negoci innovadors, la creació d’una xarxa o comunitat d’emprenedors per als quals innovar i emprendre esdevenen el centre de la seva acció, i  la solució de les necessitats de finançament del projecte.

El finançament ha esdevingut el factor crític en la majoria de projectes empresarials, fins al punt que la seva manca és la primera causa d’abandonament d’iniciatives que podrien ser rendibles. Creoempresa dóna resposta a aquest problema mitjançant el disseny d’una estructura de finançament òptima des del punt de vista de les possibilitats de l’emprenedor i dels recursos disponibles en el mercat, i en gestiona l’obtenció.

Per la seva naturalesa, aquesta és una acció que desenvolupem de manera totalment personalitzada. No hi ha dues situacions iguals, i el ventall d’instruments financers disponibles és prou ampli com per fer possible i convenient una solució a mida. Préstecs bancaris ordinaris, participatius, capital risc, business angels o subvencions de capital específiques per a determinats tipus de projectes són alguns dels elements que poden entrar en un esquema de finançament.

Per conèixer més bé com treballem, primer registra’t clicant aquí , i després fes-nos una consulta. Ens posarem en contacte amb tu de manera immediata.

Si ja estàs registrat, només cal que t’identifiquis clicant aquí com a usuari, i després fes-nos una consulta. Ens posarem en contacte amb tu de manera immediata.

Comentaris tancats.